Iğdır'da fırtına ile birlikte yağan yağmur hayatı felç etti

Iğdır'da şiddetli fırtına ile birlikte etkili olan yağmur ve dolu kentte hayatı olumsuz etkiledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Haziran 2012 21:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Iğdır'da öğleden sonra fırtına ile birlikte aniden bastıran sağanak yağmur ve ardından gelen dolu yağışı, hayatı olumsuz yönde etkilerken, bazı ev ve işyerlerini su bastı. Doğubayazıt Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi ve çok sayıda cadde ve sokaklarda taşkınlar meydana geldi.

Şiddetli rüzgar ve yağmurun ardından gelen ve bir süre devam eden dolu yağışı da hayatı olumsuz etkiledi. Yollar Göle dönerken, tıkanan bazı rögarlardan su fışkırdı. Belediye ekipleri tıkanan rögarları açmak için çalışma başlatırken, bazı araçların da yolda biriken sulardan güçlükle hareket ettiği görüldü.

İş yerlerini su basan vatandaşlardan Mehmet Özsular her yağmur yağdığında iş yerinde sular altında kaldığının söyledi. Özsular, aniden Yağan yağışla birlikte iş yerinin bulunduğu sokağın Göle döndüğünü, işyerini basan sel suyundan dolayı birçok ürünün ziyan olduğunun belirtti.

Bir diğer işletme sahibi Mehmet Emin Cantepe ise; iş yerinin bodrum katından olduğundan Yağan bütün yağmurunun işyerine dolduğunu ifade ederek, binalarının bodrumunun hep suyla dolu olduğundan binanın çökmesinden korktuğunu söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber