Türkiye cinnet geçirdi !

Ülkemizde şiddetin önüne geçilemiyor. Dün, kimi ?cinlerden talimat aldım' dedi, kimi aldattığından şüphelendi, kimi meçhul bir saldırıya kurban gitti, kimi işkence gördü, kiminin kulağı kesildi, kiminin de boğazı. Toplam 10 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 02:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DHA, AA

VAN: Özalp İlçesi'nde, 50 yaşındaki 7 çocuk babası Ali İhsan Zengin, henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından kulağı kesilip, başına ateş edilerek öldürüldükten sonra köy yoluna atıldı. Jandarma, ihbar üzerine olay yerine giderek inceleme yaptı. Gelen cenaze aracının şoförü Muharrem Şahin, öldürülen kişinin İran'la ticaret yapan teyzesinin oğlu Ali İhsan Zengin olduğunu görünce şoke oldu. Zengin'in cesedi, Özalp Devlet Hastanesi'nde yapılan ön otopsinin ardından genel otopsi için Van'a gönderildi.

ERZURUM: Sevdiği kıza kavuşamayan 25 yaşındaki Haydar Yıldız, bu olaydan sorumlu tuttuğu 33 yaşındaki Hürriyet ile 43 yaşındaki Bişar Çavdar çiftini av tüfeği ile öldürdükten sonra, aynı silahla yaşamına son verdi. Çocukları, anne ve babalarının öldüğünü dün sabah öğrendi.

BATMAN: Beşiri İlçe Emniyet Amirliği'nde teknisyen yardımcısı olarak çalışan Halil Cengiz (44) ve eşi Selma Cengiz (37), Bağdu Mahallesi'ndeki evlerinde henüz kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı. Olay yerinde hayatını kaybeden Halil Cengiz Batman Bölge Hastanesi Morgu'na, elinden yaralanan eşi Selma Cengiz ise Beşiri Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

ADANA: Bir süreden bu yana kanser tedavisi gören ve kalp sağlığı sorunları bulunan Celil Barbaros, eşi Nilgün Barbaros'u kahvaltı için marketten ekmek almaya gönderdi. Hastalığı nedeniyle bunalıma girdiği öne sürülen Celil Barbaros, ruhsatlı tabancasını alıp, oğlu 21 yaşındaki Cenk'i uyuduğu odada, diğer oğlu 24 yaşındaki Cem'e balkondaki yatağında ateş etti. 2 oğlu kanlar içinde kalan Celil Barbaros, tabancayı kendi başına dayayarak tetiği çekti. Silah sesleri üzerine yataktan fırlayan 15 yaşındaki Çağla, babasının kardeşlerini öldürmesi ve intiharını çaresizlik içinde izledi.

ANTALYA: Aksu'da bir kadının birlikte yaşadığı kişi tarafından bıçakla öldürüldüğü iddia edildi. İlçenin Çalkaya Mahallesi 105 Sokak'taki bir apartman dairesinde gece M.İ. (39) ile nikahsız olarak birlikte yaşadığı Nilgün Çay (33) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.İ, Çay'ı 5 yerinden bıçakladı. Daha sonra evden ayrılarak bir gece kulübüne giden M.İ, elbisesinde kan olduğunu gören arkadaşlarının sorması üzerine Çay'ı bıçakla yaraladığını söyledi. Arkadaşlarının ihbarı üzerine olaydan yaklaşık 2 saat sonra M.İ.'nin evine giden polis ekipleri, Çay'ı ağır yaralı olarak buldu. Hastaneye kaldırılan Çay, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. M.İ. sabah polise teslim oldu.

TEKİRDAĞ: Çorlu ilçesinde bir tekstil fabrikasında çalışan 31 yaşındaki Serdar Oruç, mesai arkadaşı 37 yaşındaki Mehtap Arar'ı göğsüne makas saplayarak yaraladı. Arar hastaneye kaldırılırken, polis tarafından gözaltına alınan Oruç, cinlerden talimat geldiği için bıçakladığını söyledi. Polise verdiği ifadesinde Oruç, ?Cinlerim geldi, 'git vur' dedi. Bende gittim vurdum? diye konuştu.

GAZİANTEP: Doğduktan sonra annesi ve babası ayrılınca halası ve eniştesinin nüfusa kaydedilip büyütülen 13 yaşındaki Zekiye Dursun, iddiaya göre yanında yaşadığı öz babası Şeref Erzurumlu tarafından dövülüp kül tablasıyla başına vurularak işkence edildi. Kaçan babanın arkadaşları tarafından 'Boş arazide bulduk' denilerek hastaneye götürülen küçük kız ölürken, olayla ilgili ise 6 kişi gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber