Yenilenen Haruniye Kaplıcaları şifa dağıtıyor

Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, restore edilerek yeniden faaliyete geçen Haruniye Kaplıcaları'nda inceleme ve denetimlerde bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 16:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burada bulunan vatandaşlarla sohbet eden Vali Cerrah, kaplıcada 98 oda ve 524 yatak kapasitesi bulunduğunu ifade etti. Cerrah, ?Kaplıcamızı İl Özel İdaresi'nin imkânları ile yeniledik ve konforlu bir hale getirdik ve yaptığımız ihale sonucunda işletim hakkını Düziçi Belediyesi'ne devrettik. Belediyemiz, tüm vatandaşlarımız rahatça faydalanabilsin diye oda fiyatlarını oldukça düşük tuttu. Haruniye Kaplıcamızın suyu oldukça şifalı. Romatizma, deri hastalıkları, mide-bağırsak hastalıkları gibi pek çok hastalığın tedavisinde olumlu etki gösteriyor. Kaplıcamızın, önümüzdeki günlerde ülke içinden ve ülke dışından çok sayıda ziyaretçisi olacağına inanıyorum.? dedi.

Kaplıcanın şu anki durumu hakkında bilgi veren Düziçi Belediye Başkanı Ökkeş Namlı, kaplıcada bulunan 98 odadan 65'inin dolu olduğunu, odaların günlük fiyatının 40 lira olduğunu söyledi. Namlı, kaplıcada şu anda Osmaniyeli vatandaşların yanı sıra Gaziantep, Kahramanmaraş, Adana başta olmak üzere pek çok ilden misafirleri olduğunu kaydetti.

Kaplıcaya gelen vatandaşlar ise kaplıcanın modern ve hijyenik bir şekilde yeniden düzenlenmesine yaptığı kaktı nedeniyle Vali Cerrah'a teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber