Ali Soylu Gençlik Kültür Merkezi açıldı

İlim Yayma Cemiyeti tarafından oluşturulan Ali Soylu Gençlik Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Haziran 2012 23:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hacı Bektaşi Veli Camisi yanında oluşturulan Ali Soylu Gençlik Kültür Merkezi'nin açılışa Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Demokrat Parti eski genel başkanlarından Süleyman Soylu ve davetliler katıldı.

Programda açılışında Kur'an-ı Kerim okundu. Açılış konuşmasını İlim Yayma Cemiyet Genel Başkanı Yusuf Tülün yaptı. Tülün, Ali Soylu ile ilgili olarak duygularını davetlilere aktardı. Daha sonra konuşmak üzere kürsüye çıkan Süleyman Soylu da konuşması sırasında duygulanarak gözyaşlarını tutamadı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ise Ali Soylu'nun Allah dostu bir insan olduğunu, hep hakkı söylediğini ifade etti. Hacı Bayram Veli'ye komşu olmasının bunun bir göstergesi olduğunu kaydeden Bayraktar "Allah rahmet eylesin" diyerek sözlerini tamamladı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak da Ali Soylu'nun çok iyi bir insan olduğunu aktardı. En zor zamanlarda Ali Soylu'nun ortaya çıktığını ifade eden Kamalak, Allah'tan mekanının Cennet olmasını diledi.

Konuşmaların ardından kültür merkezinin açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak ve diğer yetkililerin kurdele kesmesiyle yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber