'Yapıkart' hem indirim, hem promosyon kazandıracak

Çerkezköy'ün köklü firmalarından biri olan Kardeşler Yapı Market, inşaat ustaları müteahhit ve mühendislere yönelik 'YAPIKART' uygulaması başlattı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 02:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sahiplerine indirim ve promosyon avantajları sunan YAPIKART'ın tanıtımına yönelik Golden Palas Otel'de düzenlenen tanıtım yemeğine Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Kozuva, Sinan Kozuva ve Emre Kozuva, Kardeşler Yapı Şirket Müdür İsmail Helvacıoğlu ile Çerkezköy ve beldelerinde çalışan çok sayıda inşaat ustası katıldı.

Tanıtım yemeğinde açılış konuşmasını yapan Kardeşler Yapı Satış Danışmanı Gökhan Aydın, yemeğe katılan tüm davetlilere teşekkürlerini sunarak, "İş ortaklığımızın uzun yıllar devam etmesi arzusuyla, bugün size yeni bir olanak sunuyoruz. 'Yapıkart' adını verdiğimiz avantajlı kart uygulamamız ile, sizler alışverişinizde çift yönlü avantajlar elde edeceksiniz." Diye konuştu.

Yemeğe katılan davetliler yemeklerini yemelerinin ardından yeni uygulamaya geçen Yapıkart'ın sunumuna geçildi. Konuyla ilgili açıklama yapmandan önce Kardeşler Yapı'nın geçmişi hakkında bilgi veren Kardeşler Yapı Satış Danışmanı Ramazan Şentürk, firmanın 1950 yılında temeli atılan köklü bir firma olduğunu ifade ederek, "firmamız bakkaliyeden zahire ticaretine geçerek ticaret faaliyetlerine başlamıştır. İlerleyen yıllarda Çerkezköy'de sanayinin artışıyla kaba inşaat malzemelerinin satışına geçilmiş, geçen yıllar içinde gereklilikler dolayısıyla bütünleşip arz gereği nalburiye sektörüne açılmıştır. Firmamız sizlerle beraber çalışmalarımızla ilerleyerek bugünkü yapı market halini almıştır. Bunun yanında geçen süre içinde firmamız sadece yapı alanında değil ve Çerkezköy, Trakya ve dünya genelinde satış girişimlerini başarıyla tamamladı" bilgisini verdi.

Geçen zaman içinde Bross tekstil fabrikası kurularak dünyanın 45 ülkesine satış yapar hale geldiğini sözlerine ekleyen Şentürk, "firmamız bu alanda da satış ve üretim firması olmuştur. Yapımarket olarak dönüşümümüzü yeni tamamladık. Bunu tamamlamadan önce alt yapımızı geliştirmek adına organize sanayi bölgesinde 6 bin metrekare kapalı 10 bin metrekare açık alana sahip lojistik depo kurduk. Son gelinen aşamada sizlere daha avantajlı ve sürekli indirimler sağlayan Yapıkart ürününü hayata geçirmek ve burada tanıtımını yapmak için toplandık. Yapıkart ürünleri diğer marketlerden de, piyasada benzerleri bulunan sahiplerine indirimler ve promosyonlar kazandıran karttır. Yapıkart Trakya ve bölgemizde bu alanda bir ilktir ve bu anlamda da mutluyuz. Yapıkartımız önümüzdeki Pazartesi gününden itibaren indirimlere aktif olacak ve kazandırmaya başlayacaktır" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından hediye çekilişine geçildi. Salonda bulunan davetlilere dağıtılan Yapıkart'ların son dört rakamına göre yapılan çekilişte, ilk iki çekilişte talihliler belirlenemedi. Yapılan üçüncü çekilişin ardından belirlenen ilk talihli İç Dekorasyon ustası Ziya Arslan oldu. Kardeşler Yapı'nın Şirket Müdürü İsmail Helvacıoğlu, ilk talihliye Yapı marketten faydalanabilmesi için 100 TL'lik indirim çeki takdim etti. İkinci çekilişte ise bir diğer talihli Fayans Ustası Hüseyin Karabulut olurken, kendisine 100 TL'lik indirim çekini Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu üyesi Emre Kozuva takdim etti. Emre Kozuva, davetlilere kendilerini burada yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerini sunarak, bu tarz etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.

Üçüncü çekilişin talihlisi ise Makine Ustası Yüksel Dürümlü oldu. Kendisine 100 TL'lik hediye çekini Kardeşler yapı Yönetim Kurulu üyesi Sinan Kozuva takdim ederken, dördüncü çekiliş sonunda talihli Hilmi Arda'ya ise 250 TL'lik indirim çekini ise Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Kozuva takdim etti. Günü son hediyesi ise yurt dışı tatili oldu. Yapılan çekiliş sonunda Bosna ve Hırvatistan gezisini makine Teknikeri Sebahattin Dursun kazanırken, hediyesini ise Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva takdim etti. Hediye çekilişinin tamamlanmasının ardından tanıtım yemeği sona ererken, tüm davetlilere Kardeşler Yapı tarafından hazırlanan hediye paketleri dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber