Polisten kaçan zanlı kaza yapınca yakalandı

Ankara'da polis kontrolünden kaçan zanlı, uzun süren bir kovalamacanın ardından kullandığı araçla kaza yapınca yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 11:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kovalamaca, polisin Yozgat Bulvarı üzerinde rutin kontrolleri sırasında bir aracı durdurmak istemesiyle başladı. Aracıyla durmak istemeyen zanlı, polis ekibinden kaçtı. Bunun üzerine polis, destek isteyerek zanlının peşine düştü. Zanlı aracıyla Yozgat Bulvarı'ndan çıkarak, Etlik üzerinden İstanbul yoluna saptı. İstanbul yolunda da bir süre tur atan zanlı, polislerin peşini bırakmayacağını anlayınca, İstanbul yolundan çıkarak merkez istikametine doğru gitmek istedi. Bu yolda da biraz ilerleyen zanlı, trafiğin yoğun olması nedeniyle fazla ilerleyemedi. Zanlı, Varlık Mahallesi civarında öndeki araca çarptı.

Aracından inen yaya olarak kaçmaya devam etti. Varlık Mahallesi'nde bulunan metro köprüsünün altına doğru kaçan zanlı, izini kaybettirmeye çalıştı. Polis de zanlının peşinden yaya olarak takibe devam etti. Polis zanlıyı durdurmak amacıyla havaya iki el ateş etti. Yolun karşısına geçen zanlı bir bankanın özel güvenliğinin yardımıyla yakalanabildi. Zanlı polis karakoluna götürüldü.

Polisin takibi ve zanlının yakalanması oradan geçen bir vatandaş tarafından cep telefonuyla görüntülendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber