Halk otobüsündeki hırsızlık kameraya takıldı

Sivas'ta yabancı uyruklu bir kadın tarafından halk otobüsünde unutulan çanta aynı otobüste bulunan başka bir kadın ve çocuğu tarafından çalındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 30 Haziran 2012 12:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halk otobüsünde bulunan güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayında kadının çocuğu hırsızlık için kullanması dikkat çekti.

Kent merkezinde yolcu taşıyan halk otobüsünde bulunan güvenlik kameralarına yansıyan hırsızlık olayında kucağında çocuğu ile birlikte öğlen saatlerinde halk otobüsüne binen bir kadın inerken çantasını halk otobüsünde unuttu. Aynı otobüste bulunan başka bir kadının yanında bulunan 7-8 yaşlarındaki erkek çocuğu otobüsün içinde gezinirken koltukta unutulan çantayı farketti. Koltukta çanta olduğunu kadına söyleyen çocuk, onun talimatıyla bulunduğu koltuktan alıp kendisine veriyor. Kadın dikkat çekmemek için çantayı önce oturduğu koltuğun önündeki koltuğa bırakıyor. Daha sonrada kendiside bu koltuğa geçerek bir süre çantayı karıştırıyor. Ardından kadın ve beraberindeki çocuk çantayı da alarak otobüsten iniyor. Bu anlar halk otobüsündeki güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntüleniyor. Azerbaycan uyruklu olduğu belirtilen kadının çantasını otobüste unuttuğunu farketmesi ve polise başvurması üzerine halk otobüsündeki güvenlik kameralarının incelemesi sonrası yaşanan hırsızlyık olayı fark edildi. Polis şimdi görüntülerdeki kadtın ile çocuğu arıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber