Maltepe'de trafik kazası: 2 ölü, 4 yaralı

Maltepe'de yolcu indiren servis minibüsüne sürücüsü belirlenemeyen bir otomobil arkadan çarptı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 08:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Savrulan otomobilden fırlayan Emrah Erbek (27) ile Levent Yurdakul (25) olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada 4 kişi ise yaralandı.

Kaza saat 03.00 sıralarında O-1 Karayolu Altıntepe Mevkii'nde meydana geldi. Henüz sürücüsü tespit edilemeyen 34 ETB 48 plakalı otomobil, önünde seyir halindeki bir TIR'ı emniyet şeridinden sollamak istedi. Otomobil, o sırada emniyet şeridinde yolcu indiren Mahir Göktaş yönetimindeki 34 FEG 78 plakalı minibüse arkadan çarptı. Savrulan otomobilden fırlayan Emrah Erbek ile Levent Yurdakul olay yerinde hayatını kaybetti. Otomobil içinde bulunan Kerem Akbaş ve Ahmet Akbaş ile minibüsten inen İlker Aktaş ve Ercan Korkmaz yaralandı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Emrah Erbek ile Levent Yurdakul'un cesedi Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Otomobilin çarptığı servis minibüsünden inen bir vatandaş, ?Minibüs burada durdu. Minibüs şoförü bizi indirirken fren sesi duyduk. Çat diye bize çarptı. Bir arkadaşımız yere düştü. Sonra yerde ceset gördük.? dedi.

Kaza sebebiyle bir süre trafiğe kapanan yol, araçların çekilmesinin ardından açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber