Erdem: 23 ay sonra yeni hastane bitecek

Zonguldak Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Muharrem Erdem, 400 yataklı yeni hastane inşaatının devam ettiğini, yaklaşık 23 ay sonra hizmete gireceğini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 12:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Muharrem Erdem, inşaatı devam eden 400 yataklı yeni hastane hakkında açıklamada bulundu. Başhekim Erdem, inşaatın devam ettiğini, şu anda A Bloğunun 6. kat betonunun döküldüğünü dile getirdi. Kış ayına kadar kaba inşaatının bitirileceğini tahmin eden Başhekim Erdem, 2013 yılı içerisinde de inşaatın iç dekorasyonun yapılacağını ifade etti. Erdem, yaklaşık 23 ay sonra hastanenin hizmete gireceğini söyledi.

Erdem, ?Şu anda hastane inşaatımız son hızıyla devam etmektedir. A bloğumuzun bir bölümünün altıncı kat betonu dökülmekte. Bu da gösteriyor ki son derece süratli son derece hızlı bir şekilde inşaat devam etmektedir. Öyle tahmin ediyoruz ki yaz sonu kış başlangıcına kadar kaba inşaatının biteceği ve tüm blokların çatı kapatma seviyesine geleceğini düşünüyoruz. 2013 yılı içerisinde de iç kısmının işleri yapılacak. Normal sözleşmeye göre binanın teslim tarihi 17 Mayıs 2014. Ancak yüklenici firma bu tarihten önce işi bitirmek için tüm gayretini ortaya koymakta ve buna göre süratli bir çalışma sergiliyor. Ereğli halkımız 23 ay sonra son derece modern ve teknolojik cihazlarla donatılmış hastaneye sahip olacaklar.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber