Kavgayı ayıran polisin tabancasını gasp eden şahıs dehşet saçtı

Erzurum'da hastanede kavga eden iki grubu ayırmak isteyen polisin tabancasını gasp eden bir kişi, hastane içinde ve dışında havaya rastgele ateş açtı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 15:21, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay yerinden tabanca ile kaçmak isteyen saldırgan, hastane güvenliği ve polisler tarafından ele geçirildi.

Erzurum Yakutiye ilçesi Paşalar Caddesi üzerindeki Palandöken Devlet Hastanesi acil servisinde meydana gelen saldırı olayı iddiaya göre şöyle gerçekleşti: Mahallebaşı semtinde hurdacılık yapan iki grup arasında bıçaklı kavga meydana geldi. Polis kavga eden gruplara müdahale etti. Bu sırada kavgada bıçak darbesiyle yaralanan Zafer G.(23) ve arkadaşları ile karşıt gruptan yaralılar kendi imkanları ile tedavi amaçlı olarak Palandöken Devlet Hastanesi'ne gitti. Acil serviste yeniden karşılaşan grup birbirlerine girdi. Bu sırada olaya müdahale etmek isteyen ve kimliği açıklanmayan polis memurunun tabancasını gasp eden Zafer G. hastane içerisinde bir el havaya ateş açtı. Daha sonra dışarı çıkan saldırgan Zafer G. acil servis önündeki bahçede bir kaç el havaya ateş ettikten sonra kaçmaya çalıştı.

Tabancası gasp edilen polisin telsizle olayı anons etmesi üzerine anında olay yerine gelen ekipler ile hastane özel güvenliği saldırganı hastane dış bahçesi önünde etkisiz hale getirdi. Olay sonrasında Emniyet Müdür yardımcıları, şube müdürleri ile çok sayıda polis hastaneye gitti. Hastane acil servisinde bacağından yaralanan saldırgan, tedavsinin ardından gözaltına alındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber