Bakan dün havuz açılacak dedi, bugün molotofkokteyli atıldı

Van merkezde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olimpik yüzme havuzu, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından molotofkokteyli atılarak kundaklandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2012 19:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Van'ın merkez mahallesi Seyit Fehim Arvasi Mahallesi'nde bulunan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ait olimpik yüzme havuzu, kimliği belirsiz 3 kişi tarafından molotofkokteyli atılarak kundaklandı. Kısa sürede bölgeye giden polisler, havuz etrafında geniş güvenlik önlemi alırken, zırhlı ekipler, verilen eşkal üzerine çevrede arama yaptı.

Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri incelemek üzere patlayıcı parçalarını delil torbasına koyarken, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. İçeride kimsenin olmaması ve atılan molotofkokteylinin sönmesi muhtemel bir faciayı önledi. Ekipler, etrafta yaptıkları incelemede, havuzun bahçesinde patlatılamamış bir molotofkokteyli bulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Van'a, dün, çeşitli etkinliklere katılmak için gelen ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, terör olaylarıyla bölgeye hizmet gelmesini engellemeye çalışan birilerinin olduğunu söylemişti. Bakan Kılıç, bir ay içerisinde Van Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılışının yapılacağı müjdesini vermişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber