Muhtarlar Federasyonu üyeleri bir araya geldi

Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu tarafından Şanlıurfa İlinde düzenlenen toplantıda bir araya gelen muhtarlar Güneydoğu Anadolu Bölgesinde Muhtar teşkilatlanma çalışmalarını değerlendirdiler.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 15:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Düzenlenen toplantıda bir araya gelen Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hatip Şeran, Federasyon üyeleri ve muhtarlar katıldı. Toplantıyla ilgili açıklamalarda bulunan Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hatip Şeran, "Bölgelerimizde çeşitli nedenlerden dolayı federasyona katılamayan iller ile irtibata geçilerek federasyona katılmalarını sağlayacağız. Yine her il ve ilçelerde dernekler kuracağız. Açılan dernekleri federasyona bağlayarak federasyonu güçlendirecek asla boşluklar bırakmayacak şekilde içini doldurmaya çalışacağız. Federasyonun güçlenmesi için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz" dedi.

Daha sonra konuşan Güneydoğu Muhtarlar Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Abdulkadir Geylanitaş ise, "Adıyaman'da ki ilçe muhtarlar derneklerimiz ile görüşmelerde bulunup Güneydoğu Muhtarlar Federasyonuna katılmaları için en kısa zamanda sağlayacağız. Adıyaman'da ki birliğin kısa zaman içerisinde sağlanması ve birlikte hareket ederek Konfederasyon içerisinde Adıyaman'ın temsil gücünü arttırmalıyız. Bu anlamda bizlerle birlikte olmak isteyen ilçe derneklerimizi aramızda görmekten son derece mutlu olacağımızı belirtmek isterim" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber