Başsavcının anlamlı bağış isteği...

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Temmuz 2005 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya Cumhuriyet Savcılığı'na tayin olan Fatsa Cumhuriyet Başsavcısı Cihan Ergün, "Beni sevenler bana veda yemeği yerine öğretmenler odası olmayan Hatipli İlköğretim Okulu için en az 10 YTL bağışta bulunsunlar" şeklinde istekte bulundu.

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde 4 yıldır görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Cihan Ergün, Konya Cumhuriyet Savcılığı'na atandı. Fatsa'da herkesin sevgisini kazanan Ergün, kendisine veda yemeği düzenlemesi yerine okula bağışta bulunulmasını istedi. Başsavcı Cihan Ergün, "Fatsa'da dolu dolu 4 yıl geçirdim. Kimseye kırgın küskün değilim.

Fatsalılar bana haklarını helal etsinler. Fatsa benim ailemin ikinci memleketi oldu. Çünkü 2 çocuğumuzun ardından 11 yıl sonra burada bir bebeğimiz oldu. 7 aylık Yusuf Murat'ın doğum yeri Fatsa. Fatsa'yı hiç unutmayacağız" dedi.

Dostlarından veda veya ayrılık yemeği istemediğini ifade eden Başsavcı Ergün, "Bunu her yerde yaptım. Bir kış günü Hatipli İlköğretim Okulu'na gitmiştim. Öğretmenlerin odaları ve oturacak sandalyeleri bile yoktu.

Giderken bunu düzeltmeyi düşünmüştüm. Beni seven ya da sevmeyen bütün Fatsalılar'dan en az 10 YTL Ziraat Bankası Fatsa Şubesi'ndeki Okul Aile Birliği'nin 5001 numaralı hesabına para yatırmalarını istiyorum. Bu benim için en güzel ödül ve en güzel veda olacak" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber