Sağlıkçılar piknikte buluştu

Sağlık-Sen Bursa Şubesi, her yıl gerçekleştirdiği yaz şöleninin 7.'sini, bu yıl Tuzaklı Köyü piknik alanında gerçekleştirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Temmuz 2012 19:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bin 200 kişilik katılımın olduğu pikniğe; Sağlık-Sen Genel Merkez Yöneticisi ve Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Murat Özdemir, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın, AK Parti Teşkilat Başkanı İsmail Hakkı Edebali ve Sağlık İl Müdürü Dr. Özcan Akan katıldı. Çeşitli oyunların ve turnuvaların yapıldığı şölende dereceye girenlere madalyalar verildi. Pikniğe ayrı bir güzellik katan çocuklara da çeşitli hediyeler verildi.

Şölende açılış konuşmasını yapan Sağlık-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Sağlık-Sen ailesi olarak yoğun bir yıl geçirdiklerini, bunun verdiği yorgunluğu ve stresi atmak için bütün üyelere yönelik böyle bir organizasyon düzenlediklerini belirtti. Yünkül, organizasyona katılan katılımcılara teşekkür etti.

Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Murat Özdemir de Sağlık-Sen'in büyük bir aile olduğunu ifade etti. Özdemir, Türkiye'de ve Bursa'da sağlık iş kolunda en büyük sivil toplum örgütü olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyledi. Özdemir, Sağlık-Sen'in çözüm üreten anlayışının bu büyümede önemli bir etken olduğunu, ancak en önemli unsurun Sağlık-Sen'in insana verdiği değer olduğunu ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber