Velilerin yaz okulu telaşını 'bilgi evleri' çözdü

Kocaeli'nde, okulların tatil olmasıyla yaz okulu telaşına giren velilerin imdadına bilgi evleri yetişti. Bilgi evlerindeki yaz eğitim kulüp faaliyetlerine katılan öğrenciler, İngilizceden, edebiyata, fen bilimlerinden, çeşitli oyunlara kadar birçok faaliyete katılarak yaz aylarını dolu dolu geçirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 10:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilgi evlerinin ücretsiz hizmetinden çocuklar kadar veliler de memnun.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren bilgi evlerinde yaz eğitimi kulüp faaliyetleri geçtiğimiz hafta başladı. Öğrenciler, yoğun geçen eğitim-öğretim yılının ardından bilgi evlerinde edebiyat, bilim, yabancı dil, sanat ve spor kulüplerine katılıyor. Çocuklar, belirtilen kulüp faaliyetleri içerisinde kitap okuma, eğlenceli deneyler, eğlenceli İngilizce, satranç, jenga, origami gibi çeşitli etkinliklerle yaz tatilini etkin bir şekilde değerlendiriyor. Sanat kulüplerinde küçük gruplar halinde etkinliklere katılan öğrenciler eğitmenleri eşliğinde ebru sanatına ilişkin çalışmalar gerçekleştiriyor.

VELİLER DURUMDAN MEMNUN

Büyükşehir Belediyesi Bilgievleri yaz kampı faaliyetlerinden ise en çok veliler memnun. Yaz aylarında çocuklarının vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmesi, zararlı alışkanlıklardan uzak durmasını isteyen veliler bilgi evleri sayesinde rahat bir nefes almış durumda. Veliler, eğitim döneminde büyük yardımcıları olan bilgi evlerinin yaz aylarında da çocuklarına sahip çıkmasından dolayı mutluluklarını dile getirirken, yaz kampları için yetkililere teşekkür etti.

Bilgi evleri yaz eğitimi kulüp faaliyetleri 17 Ağustos Cuma gününe kadar devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber