Polis bombaya tekme attı!

Haber Giriş : 18 Temmuz 2005 15:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alanya'daki saldırıda ölen 5 kişinin acısı daha unutulmadan başka bir yerdeki şüpheli paket polisi alarma geçirdi. Olay yerine gelen polisin davranışı ise bir hayli ilginçti.

Şüpheli paketlere tedbir almadan müdahale etmek yüzünden bir çok kez ölümler ve yaralanmalar yaşanırken bombalı saldırılar bile vurdumduymazlığı engelleyemiyor. 5 kişiyi öldüren bombanın patlamasının ardından Atatürk Mahallesi'nde bir marketin önüne bırakılan büyük mavi spor çantası heyecan yarattı.

Olay yerine gelen polis, özel giysi giymeden, çantayı elle kontrol edip açtı. Çantayı unutan kadın emniyete başvurarak içinde giysi bulunan çantasını aldı. Eskişehir'de, İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu'nun önceki gün geçtiği Atatürk Caddesi, Jandarma sosyal tesisleri önündeki yaya kaldırımında bulunan şüpheli çuval, olay yerine gelen sivil polislerce, bomba imha uzmanı çağrılmadan, tekmeyle vurularak kontrol edildi. Denizli'de bomba imha ekipleri önceki gün belediye hizmet binası önünde görülen şüpheli poşeti özel elbiselerini giymeden inceledi. Hakkari Bulvar Caddesi'nde ters lale heykeli inşaatı üzerine bırakılmış şüpeli paket için gelen polis, çevrede güvenlik önlemi alıp vatandaşları uzaklaştırırken, aynı özeni pakete müdahale ederken göstermedi. Sivil polis, bir cekete sarılı paketi, eline alarak araca götürdü.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber