Sincan'da mahalle şenlikleri başladı

Yaz mevsiminin gelmesiyle beraber, Sincanlıların hoşça ve güzel vakit geçirebilmeleri için Sincan Belediyesi tarafından düzenlenen şenlikler, 7'den 70'e herkesin büyük ilgisini topluyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 14:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Farklı mahallelerde düzenlenen şenliklerde, kukla gösterilerinden animasyona, yarışmalardan konserlere kadar pek çok faaliyet yapılıyor. Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Gerçekleştirdiğimiz bu sosyal ve kültürel faaliyetler ile tatile gidemeyen vatandaşlarımız biraz olsun yaz sıcağının bunaltıcı etkisinden kurtulabilme imkanına sahip oluyor." dedi.

Sincan Belediyesi'nin sosyal ve kültürel faaliyetler kapsamında düzenlendiği mahalle şenlikleri başladı. Haftanın üç günü düzenlenen şenlikler bu hafta 6 Temmuz Cuma günü Nedret Arif İlköğretim Okulu, 7 Temmuz Cumartesi Ahmet Andiçen İlköğretim Okulu, 8 Temmuz Pazar günü ise Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu'nda düzenlenecek. Şenlikler 20 Temmuz'a kadar haftanın 3 günü devam edecek. Ramazan ayının başlamasıyla her gün yapılmaya başlanacak olan şenlikler 9 Eylül'e kadar sürecek.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, "Sosyal ve kültürel alandaki etkinliklerimiz devam edecek. Mübarek Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her gün yapılacak olan faaliyetler sayesinde eski geleneklerimizi Sincan'da yaşatmış olacağız." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber