Şiran'da 1 terörist öldürüldü, kaçan teröristi yakalama çalışmaları sürüyor

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Düzköy İlçe Jandarma Karakolu'na yapılan saldırının ardından başlatılan operasyonda 1 teröristin ölü ele geçirildiğini, kaçan 3 teröristi yakalamak için operasyonların devam ettiğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 15:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Kızılcık, Valilik B Toplantı Salonu'nda yaptığı açıklamada, Gümüşhane'nin Şiran ilçesi İncedere Köyü mevkiinde, sıcak temas sağlanan 4 teröristin Trabzon Düzköy'deki bombalı saldırıyı gerçekleştirenler olabileceğini ifade etti. Trabzon'dan bölgeye giden Asayiş ve Komando Bölüğü'nce yaşanan sıcak temasın ardından bir teröristin etkisiz hale getirildiğini kaydeden Kızılcık, 1'i yaralı, toplam 3 teröristin de etkisiz hale getirilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Trabzon Düzköy İlçe Jandarma Karakolu'nun yakınlarında, 26 Haziran 2012 tarihinde uzaktan kumanda ile bir patlayıcının patlatılması sonucu 3 askerin yaralandığını hatırlatan Kızılcık, ?Askerlerimizin şu anda durumları iyi. Terörist eylemi gerçekleştirenlerin yakalanması için başlatılan operasyonlar neticesinde, dün gece 23.30 sularında Gümüşhane ili Şiran ilçesi İncedere Köyü mevkiinde Trabzon Asayiş ve Komando Bölüğü'nce 4 terörist ile karşılaşıldı. Bu teröristlerden 1'i etkisiz hale getirildi. 1'i yaralı, toplam 3 teröristi yakalama çalışmaları devam ediyor. Bu grubun, Trabzon'da yapılan eylemi gerçekleştiren grup olabileceğini değerlendiriyorum. Ümit ediyorum ki diğer 3 teröristi de en kısa sürede etkisiz hale getireceğiz. Bölgemizi de bu anlamda teröristten arındırmış hale getiririz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber