Akçaylı sporcu Balkan Tekvando Şampiyonası'nda birinci oldu

Balıkesir'in Edremit ilçesi Akçay beldesindeki Akçay Belediyespor Kulübü sporcusu Burak Kılıç, Bosna-Hersek'te düzenlenen Balkan Tekvando Şampiyonası'nda 68 kiloda birinci oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uluslararası Saraybosna Üniversitesi öğrencisi olan Kılıç, madalyalarını babası ve antrenörü Şeref Kılıç'la birlikte Akçay Belediye Başkanı Cahit İnceoğlu'na ve Belediyespor Kulübü Başkanı Sadi Öz'e takdim etti.

Amcası olan Akçay Belediye Meclis Üyesi Turgut Kılıç'ın da bulunduğu ziyarette konuşan Burak Kılıç, Başkan İnceoğlu ve Akçay Belediyespor'un kendisine her zaman destek olduğunu belirterek teşekkür etti. İnceoğlu da Kılıç'ın elde ettiği başarıdan gurur duyduklarını ifade ederek, ?Akçay Belediyespor Kulübü'nü kurarken öncelikli hedefimiz, gençlerimize spor alışkanlığı kazandırmaktı. Tekvando şubemizde onlarca gencimiz spor yapıyor. Bu çalışmaların sonucunda Akçay'ı temsil eden sporcumuz Burak Kılıç'ın Balkan şampiyonu olması hepimizi mutlu etti. Sporcumuzu ve antrenörlüğünü de üstlenen babası Şeref Kılıç'ı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber