Kırıkkale Emniyeti'nde terfi töreni

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 27 personel, terfi etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Temmuz 2012 18:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Terfi rütbeleri, Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Ekrem Yıldız ve İl Emniyet Müdürü Kadri Kartal tarafından takıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olan ve terfi eden emniyet mensupları için İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Polis Evi'nde tören düzenlendi. Törende konuşan Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale'nin asayiş olayları açısında birçok ile örnek olacak bir olduğunu söyledi. Vali Güner, "Mal emniyetinin merkez olmak üzere 9 ilçemizde 24 saat esasına göre hizmet veriyoruz. Şüphesiz ki sivilleşmenin yerelleşmenin yaygın hale geldiği kentte ve ilçe merkezinde yaşamanın yoğun hale geldiği bu sosyal yapıda sizlerin sorumlulukları sizlerin yükümlülükleri daha fazla artmaktadır. Bizler bir ekip olarak başta İç İşleri Bakanlığı'mız olmak üzere hep beraber kalem birliği yapıyoruz. Bu geçtiğimiz 3 yıllık dönem de sizlerle bu halka hizmet ettik." dedi.

Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal ise bir üst rütbeye yükselen emniyet mensuplarına vefa örneği göstermek adına bu tip törenlerin düzenlendiğini ifade etti. Kartal, "Birlikte çalıştığımız bu arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Emniyet teşkilatımızda, hiyerarşik yapı rütbe ve kıdem esasına göre düzenlenmiştir. Bir personelin bir üst rütbeye terfii etmesi ancak o rütbedeki azami bekleme süresi içerisinde ceza almadan üstün başarı elde etmesine bağlı olup, bir üst rütbeye terfii etmenin meslek hayatımızda özel bir yeri bulunmaktadır." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber