Keçiören'de örnek esnafa teşekkür belgesi

Keçiören Belediyesi tarafından yapılan denetimlerde yasa ve yönetmeliklere uyarak vatandaşlara güler yüzlü hizmet veren 55 ayrı meslek grubundan 334 esnaf ve işletmeye teşekkür belgesi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Temmuz 2012 12:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Belediyesi, gerçekleştirdiği denetimlerde kurallara uymayan esnafa gerekli yaptırımları uygularken, yasa ve yönetmeliklere uyan esnafı da ödüllendiriyor. Bu kapsamda Keçiören'de yapılan denetimlerde yasa ve yönetmeliklere uyarak hijyenik bir ortamda üretim ve satış yapan, vatandaşlara güler yüzlü hizmet veren 55 ayrı meslek grubundan 334 esnaf ve işletmeye düzenlenen törenle teşekkür belgesi verildi. Keçiören Halil İbrahim Sofrası'nda gerçekleştirilen ödül törenine Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi, Ak Parti Genel Sekreteri ve Ankara Milletvekili Haluk İpek, Ak Parti Ankara Milletvekili Prof.Dr. Emrullah İşler, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Yiğiner, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Bülent Yağmur, çeşitli esnaf odalarının başkanları, Belediye ve İl Genel Meclisi Üyeleri, belediye başkan yardımcıları, mahalle muhtarları ile birlikte işletme sahipleri ve esnaflar katıldı.

"HEPİMİZİN TEMEL HEDEFİ İNSANA HİZMET ETMEK"

Ödül töreninde önce zabıtanın yaptığı çalışmaları anlatan kısa bir film gösterisi sunuldu. Ödül töreninin açış konuşmasını yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak verilen hizmetin en iyi ve en kaliteli şekilde olmasının önemli olduğunu belirterek, "Keçiörenli esnaflarımıza verdikleri hizmetten ve yaptıkları güzel işlerden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Esnafın şehrin temel unsurları olduğunu vurgulayan Başkan Ak, "Burada şehrimizin temel unsurlarından olan esnaflarımızın, ticaret erbabı kardeşlerimizin güzel çalışmalarını taltif ediyoruz. Onlara Keçiörenliler adına teşekkür ediyoruz. Şehrin temel unsurları ve insanlara hizmet eden birimleri olarak insanın temel alınması hepimiz açısından son derece önemli. Hepimizin temel hedefi insana hizmet etmek. İnsana hizmet ederken önemli olan huzur ve güvenin sağlanmasıdır. Bunları sağlarken yaptığımız hizmetin en iyi ve en kaliteli şekilde olması gerekmektedir. Burada esnaflarımıza yaptıkları güzel işlerden ve hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Onlar, Keçiören'in yaşanabilir olmasında büyük paya sahipler. Keçiören'deki insanların huzur ve güvenine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Burada ödüllendirilen esnaflarımız yaptıkları işleri en iyi şekilde yapan, yaptığı işin hakkını veren, temiz ve dürüst çalışan, hukuka ve yönetmeliklere uygun çalışan esnaf kardeşlerimiz. Biz onları örnek gösteriyoruz. Onlarla gurur duyuyoruz, onlarla beraber çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz " diye konuştu.

"KEÇİÖREN HİZMETLERİYLE ÖRNEK OLUYOR"

Keçiören'deki hizmetlerle Keçiörenli olmanın bir ayrıcalık olduğunu vurgulayan Mustafa Ak şöyle devam etti: "Düzenlenen bu tören Keçiören'de bir ilk. Keçiören ilkleri gerçekleştiren bir ilçe. Yapmış olduğu hizmetlerle sadece Ankara'da değil Türkiye'de birçok hizmeti örnek alınan ve incelenen bir ilçe. Keçiören yüzünü geleceğe dönmüş, hızla ilerleyen bir ilçe. Yapılan, gerçekleştirilen bir çok hizmet örnek olarak yurtdışından belediyelerce örnek gösterilir haline gelmiştir. Bu nedenle biz de Keçiörenli olmaktan Keçiören'de bulunmaktan büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi de yerel yönetimlerin önemine vurgu yaparak, "Burada işini düzgün yapan ödüle layık görülen esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum." dedi. Keçiören Belediyesi'nin esnafla dayanışma göstermesinin önemli olduğunu belirten Tanrıverdi, "Böylesi bir ödüllendirmeyi yaparak, dayanışma gösteren, örnek bir çalışmayı ortaya koyan Keçiören Belediyesi'ni kutluyorum" diye konuştu. Konuşmaların ardından ödüllendirilen esnaflara teşekkür belgeleri verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber