Mamak'ta Yeşilbayır Aile Merkezi hizmete açıldı

Ankara'nın Mamak Belediyesi tarafından Yeşilbayır Mahallesi'nde aile merkezi hizmete açıldı. Kayıtların alınmaya başladığı merkez, genci, yaşlısı ve çocuğuyla tüm bireylere hizmet verecek

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 12:39, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkezde meslek edindirme kursları yanı sıra eğitimler, seminerler, sinema günleri, çay sohbetleri, psikolojik danışmanlık desteği, okuma-yazma, spor ve aile okulu gibi imkânlar sunuluyor. Merkeze devam eden kadınlar mesleki eğitim kurslarına katılarak, el becerilerini geliştirecek, aile bütçesine katkıda bulunabilecek. Yeşilbayır Aile Merkezi ile Mamak'ta Aile Merkezi sayısı yediye yükselecek. Karaağaç ve Fahrikorutürk'te de yapımı tamamlanan merkezler çok yakında hizmete açılacak.

Alt ve üst yapı yatırımları kadar sosyal ve kültürel yatırımlara da önem veren Mamak Belediyesi'nin, aile merkezleri ile ilçede yeni bir dönem başlattığına dikkat çeken Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, çocuklara, gençlere ve hanımlara yönelik çalışmaların artarak devam edeceğini söyledi. Başkan Akgül, "Mamak Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeye çalışıyoruz. Aile merkezlerimizle hem kadınlarımızın hayat standartlarını yükseltmeye çalışıyoruz hem de onlara aktif olabilecekleri nitelikli ortamlar hazırlıyoruz. Merkezlerimizde kadınlara meslek öğreterek iş sahibi olmalarına zemin hazırlıyoruz. Sayın Başbakanımızın dediği gibi her icraatımızda önce aileyi düşünüyoruz, aileyi dikkate alan bir belediyecilik anlayışını sürdürüyoruz. Kadınlara, gençlere ve çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız artarak devam edecek.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber