Kadınların üzerinden 123 bin Euro çıktı

İstanbul'da narkotik polisinin takip ettiği uyuşturucu zanlılarına yönelik operasyonda 10 kilo 697 gram eroin ele geçirildi. 6 kişinin yakalandığı operasyonda kadınların üzerinde saklamaya çalıştıkları 123 bin 700 Euro para ele geçirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 13:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaklaşık 2 ay önce başlatılan bir soruşturma sonunda doğu bölgesinden İstanbul'a uyuşturucu getirileceği belirlendi. Takip edilen şüphelilerin Küçükçekmece'de bir evde buluştukları tespit edildi. Evden uyuşturucunun bir araçla çıkarılmasının ardından harekete geçen Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü timleri eve giderek arama yaptı. Evde bulunan iki kadının üzerinde yapılan aramada 123 bin 700 euro nakit para ele geçirildi. Kadınların ev sahibinin eşi ve baldızı olduğu belirlendi. Aramalarda ayrıca 11 bin 300 TL para ve bir adet sahte nüfus cüzdanına da el konuldu. Operasyonun devamında uyuşturucu bulunan aracın peşine düşen polis buluşma noktasında operasyon yaptı. 21 paket halinde bir çanta içinde 10 kilo 697 gram eroin ele geçirildi. Kadınlar hakkında

Takip edilen şüphelilerden birinin İstanbul'un ünlü eğlence mekanlarından birinde gece saatlerinde yapılan operasyon ile gözaltına alındığını belirten polis, uyuşturucunun Avrupa'ya gönderilmek istendiğini belirledi. Mahkemeye sevk edilen 6 kişiden 5'i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Parayı saklayan kadınlar hakkında işlem yapılmadığı belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber