'4. Van Denizi Offshore Tekne Yarışları'na davet

Van Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak, bu yıl 7-8 Temmuz tarihleri arasında Van Edremit - Gebze Su Sporları Merkez'inde 4.'üncüsü düzenlenecek olan Dünya Offshore Şampiyonası'nın 5. ayağı olan "Van Grand Prix" ve 6. ayağı olan "Van-Erciş Grand Prix'sine" Tüm Vanlıları davet etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Temmuz 2012 20:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Yardımcısı Murat Uzunparmak, yaptığı yazılı açıklamada; "Geçen hafta sonu Van Denizi 3. Su Sporları Festivalini tamamlayarak, Van ilinin tanıtımına katkı yaptığımızı ve Vanlı kardeşlerimizin festival kapsamında güzel bir hafta sonu geçirmelerini sağladığımızı umuyorum. Özellikle Türk Yıldızları'nın akrobasi uçuşu Van'da önemli bir heyecan oluşturdu ve görsel bir şölene dönüştü. Etkinliklerimiz bununla sınırlı değil. Bu hafta sonu Offshore tekne yarışlarını düzenlemek suretiyle Vanlı hemşerilerimize ve spor severlere heyecan dolu bir hafta sonu daha yaşatmayı planlıyoruz. 7-8 Temmuz tarihleri arasında İtalya, Amerika, İspanya, Portekiz, Portoriko ve Fransa'dan 6 pilotun katılacağı, Dünya Offshore Şampiyonası'nın 5. ayağı 'Van Grand Prix'

ve 6. ayağı olan 'Van-Erciş Grand Prix' olmak üzere iki önemli yarış ve Formula Future Türkiye Şampiyonası ile 10 Vanlı çocuk sporcumuzu yarıştırmış olacağız. Hafta sonu Van Edremit Su Sporları Merkezi'nde düzenleyeceğimiz Offshore tekne yarışlarına bütün Vanlı hemşerilerimizi bekliyoruz" dedi.

7 Temmuz 2012 Cumartesi günü 19.30'da Edremit Su Sporları Merkezi'nde Destan Grubu'nun konser vereceğini de ifade eden Uzunparmak; "Van Denizi'ne nazır bu konserimize bütün müzik severlerimizi de ayrıca davet ediyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber