Bu defa suçüstü yakalandı

İstanbul'da müşteri olarak girdiği kuyumcu ve mağazalardan hırsızlık yapan Zümbül K.(32) son işinde Beyazıt'ta bir kuyumcudan bilezik çalarken suçüstü yakalandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 11:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Zanlının yanında bulunan çocuğunu, 10 ay önce başka bir suçtan gözaltına alındığı sırada nezarette doğumsancısı sonrası kaldırıldığı hastanede dünyaya getirdiği öğrenildi. Zümbül K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

44 KEZ AYNI SUÇTAN GELİŞ KAYDI VAR

Beyazıt'ta müşteri gibi gittiği bir kuyumcudan sözde altınları bakacağını söyleyen daha sonra el çabukluğu ile bilezik çaldığı tespit edilen Zümbül K. yakalandı. Kuyumcu çalışanları tarafından yakalanan Zümbül K. polise teslim edildi. Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada Zümbül K.'nın Üsküdar ve Sultangazi ilçelerinde bir mağaza ile bir kuyumcudan hırsızlık yaptığı iddiasıyla arandığı ortaya çıktı. Daha önceden polis tarafından 44 kez gözaltına alındığı öğrenilen Zümbül K.'nın hırsızlık yaptığı dükkanlardan bilezik ve etek çaldığı öğrenildi.

Poliste işlemleri tamamlanan Zümbül K. sevk edildi. Poliste suçlamaları kabul etmediği öğrenilen Zümbül K.'nın adliyeye birlikte gittiği çocuğunu da yaklaşık 10 ay önce nezarette doğum sancına girdiği ve kaldırıldığı hastanede doğurduğu belirtildi. Hırsızlık suçundan yakalandığında doğum sancıları tutan Zümbül K.'nın hemen hastaneye kaldırıldığı burada doğum yapıp tedavisinin ardından tekrar gözaltına alındığı öğrenildi.Poliste işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye çıkarılan Zümbül K. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber