İzmir'de 'Ümit Besen Nikâh Dairesi' açıldı

1980 yılında çıkardığı ilk albümünden bu yana meşhur olan ve özellikle "Nikâh Masası" şarkısıyla gönüllerde taht kuran Ümit Besen'in adı, İzmir''de yeni açılan bir nikâh dairesine verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 11:41, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konak ilçesi Güzelyalı Kültür Merkezi binasındaki dairenin açılışına Besen de geldi. Ayrıca Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan, CHP Konak İlçe Başkanı Sinan Karamustafaoğlu, Kadın İlçe Kolları Başkanı Nükhet Akyıldız, program sunucusu Seda Akgül, Konak Belediye Meclisi üyeleri, yeni dairede kıyılan ilk nikâhın gelin ve damadı Canan ile Mehmet çiftiyle çok sayıda vatandaş katıldı.

Sanatçının hayranlarının da büyük ilgi gösterdiği açılışta Başkan Tartan, Konak'ın. en çok nikah kıyılan şehir merkezi olduğunu söyledi. Bir kamuoyu araştırması sonucunda Güzelyalı'nın ilk nikâh dairesine "Ümit Besen" adı verildiğini belirten Tartan, "Evlilik denince akla gelen ilk isim olmuştur hep. 30 yılı aşkın süredir şarkılarında, filmlerinde, ekranlarda, her yerde sevgi mesajı vermiş bir halk adamı olan Ümit Besen, nikâh salonumuz için en doğru isim oldu." dedi.

Adının bir nikâh salonuna verileceğini öğrendiğinde çok şaşırdığını, hattâ inanmadığını anlatan Besen ise mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: "Yıllardır hep benim şarkılarımla tanışmış, evlenmiş, çocukları olmuş kişilerle karşılaştım ve bundan mutluluk duydum. Demek ki o şarkılardaki duyguyu, sevgiyi anlamışlar ve aşkı gerçekten yaşamışlar. Şimdi ise ismimin bir nikâh salonuna verilmesi beni çok onurlandırdı."

Açılış töreninden sonra Ümit Besen Nikâh Dairesi'nde ilk nikâh kıyıldı. Ceren Dağlı ile Mehmet Uçar çiftinin şahitliğini, Ümit Besen ve Seda Akgül yaptı. Nikâhlarına Besen'in katılacağından habersiz olan genç çiftin heyecanı, bu sürpriz karşısında ikiye katlandı. Ümit Besen, nikâhın ardından Fuat Göztepe Parkı'nda sahneye çıktı. Akgül'ün sunduğu konserden önce Besen'e, Başkan Tartan tarafından altın mikrofon verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber