Savcı, alkol cinayeti sanığına müebbet hapis istedi

Eskişehir'de içki içerken tartıştığı arkadaşını öldürdüğü iddia edilen sanık hakkında, müebbet hapis cezası istendi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 11:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eskişehir'de 27 Aralık 2011'de Ömerağa Mahallesi İnceoğlu Sokak'ta Behçet T. ile birlikte alkol aldığı arkadaşı Abdullah Ç. arasında tartışma çıktı. Tartışma sonrasında çıkan kavgada, Abdullah Ç. aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirdi. Şüpheli Behçet T. gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, hakkında 'kasten adam öldürmek' suçundan dava açıldı.

Behçet T.'nin yargılanmasına Eskişehir 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde devam edildi. Duruşmada söz alan sanık Behçet T., arkadaşı Abdullah Ç.'nin iyi bir insan olduğunu, ancak alkol alınca kendini kaybettiğini söyledi. Olay günü de kendisinin alkol alarak Abdullah Ç. ile içmeye başladığını anlatan sanık Behçet Ç., "Fakat Abdullah alkol alınca bana saldırdı. Ben de korkudan bıçağı sallamışım.? dedi.

Mahkeme heyetinin tarafları dinlemesinin ardından savcı mütalaa verdi. Savcı mütalaasında, sanık Behçet T. hakkında ?kasten adam öldürme' suçundan müebbet hapis cezası istedi. Duruşma, sanık avukatının mütalaaya karşı yazılı savunma talep etmesi üzerine ileri bir tarihe ertelendi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber