Orman Müdürlüğü geçici işçi alacak

Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü'ne geçici işçi statüsünde 65 kişi alınacak.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Temmuz 2012 23:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Çanakkale Orman İşletme Müdürlüklerine 2 dozer operatörü, 5 grayder operatörü, 21 arozöz şoförü,

8 ilk müdahale ve diğer araç soförü ile 29 beden işçisi olmak üzere toplam 65 mevsimlik işçi alınacak. Çanakkale İşkur Müdürlüğü'ne yapılacak başvuruların içerisinden 20 Temmuz tarihinde Çanakkale Orman İşletme Müdürlüğü'nde noter huzurunda kura çekimi yapılacak. Kura ile belirlenecek kişiler arasından ise sınavla işe alım yapılacak.

Orman Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Orman yangınları ile mücadele hizmetlerinde, yer ve hava desteğinin gençleştirilerek dinamik bir yapıya kavuşturulması, ayrıca ilk müdahale ekiplerinin takviye edilmesi, orman zaralılarıyla mücadele, ağaçlandırma, şoförlük, kule ve kulubeler ile haberleşme hizmetlerinde kullanılmak ve ücretleri döner sermaye bütçesinde karşılanmak üzere bölge müdürlüğümüzce Çanakkale'de 65 adet geçici işçi alımı yapılacaktır. Alınacak işçiler yılda 5 ay 29 gün çalışacaklardır. Alacakları ücretler 3. dönem toplu iş sözleşmesine göre belirlenecek. Müracaatlar Balıkesir ve Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapılacak olup Çanakkale ili ile alakalı ilanlar 04.07.2012 tarihinden itibaren 10 gün süre ile İşkur tarafından yayınlanacaktır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber