Uyuşturucu taciri kapana bastı

Osmaniye'de 33 yaşında 43 suç kaydı bulunan bir kişi, 59 kilogram esrar maddesi ile birlikte polis kapanını geçemedi ve yakalandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 11:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden temin edilen uyuşturucu esrar maddesinin İstanbul plakalı lüks otomobiller Osmaniye güzergahı kullanılarak pazarlanmak üzere batıdaki illere götürüleceği bilgisi aldı. Otoban yolu üzerinde uygulama noktasında bulunan emniyet güçleri, Gaziantep istikametinden Adana istikametine seyir halinde olan özel otomobilden şüphelenerek durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayarak kaçan aracı durdurmak için yola ?kapan' atıldı. Kapana basan otomobil patlak lastiklerle yaklaşık bin 500 metre gitti. Yakalanacağını anlayan şüpheli, aracı terk edip kaçmaya başladı. Polis kaçan şahısı kısa sürede yakaladı.

Araçta yapılan aramada arka koltuk ve bagajda bulunan küçük ve büyük boy valiz içerisinde toplam 10 ayrı paket halinde 59 kilo uyuşturucu esrar maddesi ele geçirildi. Araçta bulunan Abdullah K. (33)'nın 43 suç kaydının olduğu tespit edildi.Şahsın Yalova 2.Asliye Ceza Mahkemesi'nce arandığı ortaya çıktı.

Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber