Selzedelerin yaralarının sarılması için asker ve belediye ekipleri seferber oldu

Samsun'da yaşanan sel felaketinin ardından yaraların sarılması için asker ve Büyükşehir Belediyesi ekipleri seferber oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Temmuz 2012 17:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Selde en çok maddi hasarın meydana geldiği Canik ilçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi olmak üzere en çok can kaybının yaşandığı TOKİ konutlarında ekipler gece-gündüz demeden mağdurların yardımına koşuyor. Hayatın normale dönmeye başladığı TOKİ konutlarında çevre temizliğini yürüten Samsun Garnizon Komutanlığı'na bağlı askerler ellerindeki araç ve gereçlerle vatandaşlara yardımcı oluyor. Aynı şekilde tüm birimleriyle Canik ilçesinde yaraları sarmaya koşan Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), İtfaiye Daire Başkanlığı ve tüm birimleri bölgede aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

Ağır ve hafif iş makineleri ile su tahliye, temizlik ve yardım çalışmalarını hızla sürdüren belediye ekipleri, diğer yandan da TOKİ konutları, Gaziosmanpaşa ve Yavuz Selim mahallelerinde sıcak yemek ve temiz su dağıtımı yapıyor. Belediye ekipleri, özellikle evleri büyük zarar gören ve yiyecek sıkıntısı yaşayan ailelere sabah, öğlen ve akşam olmak üzere sıcak yemek dağıtımı yapıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber