Adıyaman Belediyesi'nin içme suyu çalışması

Adıyaman Belediyesi Su İşleri Müdürlüğü tarafından Yeni Mahalle'de TOKİ Yolu üzerine 400 metre su borusu içme suyu borusu döşendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 13:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, yaptığı açıklamada, Adıyamanlı vatandaşların temiz ve sağlıklı su ihtiyaçlarını karşılamak için, her yıl şehir merkezinde 15 ile 20 bin metre arasında su borusu döşendiğini belirtti.

Büyükaslan, 400 metre uzunluğunda ve değişik çaplarda oluşan su borularını ilin cadde ve sokaklarına döşenmesini il de yaşayan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanarak sağlıksız boruların yerine sağlıklı ve uzun ömürlü boruların döşenmesinin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Büyükaslan, şunları kaydetti:

"Uzun zamandan beri ilin su ihtiyacını karşılamak için yer altındaki su boruları değişim ömürlerini tamamlamıştı. Bu nedenle Belediyemiz Su İşleri Müdürlüğümüze Bağlı Ekiplerimiz tarafından içme suyu hatlarını yenileme çalışmaları başlattık. Yanı sıra hızla gelişen kentleşme ile birlikte yeni yapılan alanlara içme suyu götürmekteyiz. Vatandaşlarımıza daha sağlıklı su içirmek ve yaz aylarında su sıkıntılarını gidermek için belediyemizin imkanlarıyla şehir genelinde başlattığımız hummalı çalışma ile şehrimizin altyapı sorununu çözüyoruz."

Muhabir: Hakan Furkan

Yayıncı: Mehmet Öztaş

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber