Özgan: Dizi çekimi ilçemiz tanıtımına katkı sağlayacaktır

Özel bir TV kanalında yakında başlayacak olan 'Kötü Yol' dizisi Kozan'daki çekimlerini tamamladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Temmuz 2012 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mahmutlu Mahallesi, Yaverin Konağı, Bulduklu Köyü, Kadirli yolu, Hacı Muhtar Konağı ve Cami Kebir Caddesi'nde çekilen dizinin çekimlerine Adana ve İstanbul'da devam edileceği öğrenildi.

Gold Film tarafından çekilen ve Orhan Kemal'in aynı adlı romanından esinlenerek televizyona uyarlanan 'Kötü Yol'un hikayesi, 1960'lı yılların İstanbul'unda, Yeşilçam'da geçiyor.

ÖZGAN: DİZİ ÇEKİMİ İLÇE TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAKTIR

Camii Kebir Caddesi'nde 60'lı yılların atmosferi ve harekeliliğinin yaşandığı çekimlerde, dizi setini ziyaret eden Belediye Başkanı Kazım Özgan, film ekibine başarılar diledi. Çarşıda yapılan dekor konusunda Başkan Özgan, ?Hedeflediğimiz eski Kozan'ı oluşturmuşlar. İnanıyorum ki yakın bir tarihte filmde uyarlanan bu dekorları günümüz tarihinde de göreceğiz. Çarşımız, bir turizm caddesine dönüşecek. Çarşı üzerinde yöresel ürünlerin, hediyelik eşyaların satıldığı iş yeriyle donanacaktır. Tabi ki bunda ilk adımı atan esnaflarımız her zaman büyük mesafe kat edeceklerdir. Bu dizinin de ilçemizin ve tarihi mekanlarımıza tanıtımına büyük katkı sağlayacaktır. Gold filme, ayrıca dizinin çekimleri esnasında katkıda bulunup, kolaylık sağlayan kurum ve kuruluşlarımıza, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber