Emiraşıklar Dayanışma Şenliği

Antalya'nın Akseki ilçesi 17. Geleneksel Emiraşıklar Dayanışma şenliği yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Temmuz 2012 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akseki'nin Emiraşıklar köyünde geleneksel olarak her yıl düzenlenen dayanışma şenliğinin 17'ncisi yapıldı. Şenliklere Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, İlçe Jandarma Komutanı Hacı Ahmet Önder, İlçe Emniyet Amiri Hasan Şahin ve birçok davetliler katıldı.

Emiraşıklar Köyü Muhtarı Mehmet Ali Çarkçı, her yıl düzenlediklerin Emiraşıklar Dayanışma şenliğinin iki gün sürdüğünü söyledi.

Şenlikle yöre halkının bir araya gelmesinin amaçlandığını belirten Çarkçı, "Köyümüz yılda bir kaç gün de olsa kalabalıklaşıyor.Hemşehrilerimiz birbirleriyle kucaklaşıyor. Geleneklerimiz yaşatılıyor" dedi.

KEPEZ BELİDİYE TİYATROSU SAHNE ALDI

Festivalin ikinci günü akşamında Kepez Belediye Tiyatrosu "Buzlar Çözülmeden" adlı oyunu sahneledi. Cevat Fehmi Başkut'un yazdığı, yönetmenliğini Abdullah Sürekli'nin yapmış olduğu Türk Tiyatrosunun unutulmaz eseri olan "Bular Çözülmeden" adlı oyun izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.

Akseki Kaymakamı Mekan Çeviren, Kepez Belediye Tiyatrosu'nda görev alan sanatçıların güzel eseri Akseki'nin Emiraşıklar köyünde sahnelemesinden dolayı ve onlardan desteklerini esirgemeyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü'ye teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber