Prof. Uluçam: Eylül'de Kozluk MYO Çocuk Gelişimi Programı'na öğrenci alacağız

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam, Kozluk Meslek Yüksek Okulu (MYO)'nun kampüs inşaatının 2013-2014 eğitim sezonuna yetiştirilmesinin planlandığını söyledi. Uluçam, bu süre zarfında Kozluk MYO öğrencilerinin, Batman Merkez Kampüsü'nde eğitimlerini sürdüreceklerini belirtti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kozluk MYO inşaat işinin, üniversite adına TOKİ tarafından ihale edileceğini ifade eden Uluçam, "Eylül ayında Kozluk Meslek Yüksek Okulu Çocuk Gelişimi Programı'na öğrenci alımı yapacağız. Öğrenci alımı için üç öğretim görevlisi ilanına da çıktık." diye konuştu.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Abdüsselam Uluçam ve beraberindeki heyet, 2012-2013 eğitim öğretim yılı öncesinde Kozluk MYO'nun açılma işlemleri için Kozluk Kaymakamlığı'nda, Kaymakam Vekili Sason Kaymakamı Bahadır Yörük ve Kozluk Belediye Başkanı M. Reşit Haşimi'yle bir araya geldi.

Kozluk Meslek Yüksekokulu'nun 7 bin 500 metrekarelik alana sahip olduğunu vurgulayan Rektör Prof. Dr. Uluçam, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Kozluk MYO, 7 bin 500 metrekarelik alana sahip. Kompleksimizde eğitim ve idare binamızın yanı sıra bir adet kapalı halı saha, bir adet basketbol ve voleybol sahası, bir adet tenis kortu yer alıyor. Kozluk Meslek Yüksekokulu'nun inşaat işi üniversitemiz adına TOKİ tarafından ihale edilecektir. MYO'nun kampüs inşaatının 2013-2014 eğitim sezonuna yetiştirilmesi planlanıyor. Bu süre zarfında Kozluk MYO öğrencileri Batman Merkez Kampüsü'nde eğitimlerini sürdüreceklerdir."

Öte yandan, Kozluk MYO için Yukarı Güneşli Mahallesi'nde bulunan 51+29 dönümlük parselin tahsis edildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber