'Bağıma iyi bakmadın' tartışmasında 5 kişi yaralandı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde, bağ sahibi ile kiracı arasında 'üzüm bağının bakımı' konusunda çıkan kavgada iki aileden 5 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 15:16, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İddiaya göre, Bekir Doğan, Salkımören köyündeki üzüm bağını köylüsü Yılmaz Ocak'a kiraladı. Bekir Doğan, kiracısına bağa iyi bakım yapmadığını söylemek için Erbaa Salı Pazarı'na gitti. Burada bir süre karşılıklı tartışan iki kişi, araya girenler sayesinde ayrıldı.

Eve giden Bekir Doğan, oğlu Şenol Doğan (24) ile tekrar pazar yerine gelerek, Yılmaz Ocak ile kavga etmeye başladı. Bıçak ve sopaların kullanıldığı kavgada Yılmaz Ocak(38), C.Ocak (16), Burak Ocak (18) ile Şenol Doğan ve Bekir Doğan (67) çeşitli yerlerinden yaralandılar.

Yaralalılar ambulans ve olay yerindeki araçlar ile Erbaa Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Durumu ağır olan Yılmaz Ocak ve Burak Ocak ameliyata, diğer yaralılar ise acil serviste tedavi altına alındı.

Emniyet ekipleri olay yerinde yaptığı incelemede, kavgada kullanılan bıçak ve kırık sopaları topladı. Emniyet ekipleri hastanede de güvenlik önlemi aldı. Kavga ile ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber