Açık bırakılan balkon kapıları hırsızlara davetiye çıkarıyor

Polisin, sıcaklar nedeniyle açık bırakılan pencere ve kapıların hırsızlara davetiye çıkardığı yönündeki uyarılarını dikkate almayanlar mağdur oluyor. Bursa'da bir gecede yaşanan yaklaşık 15 hırsızlık vakası, açık bırakılan pencere ve kapılardan gerçekleştirildi. Aşırı sıcaklar nedeniyle vatandaşların açık bıraktığı kapı ve pencerelerden giren hırsızlar bir gecede yaklaşık 30 bin lira değerinde ziynet eşyası ve para çaldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 15:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Merkez Nilüfer ilçesi Altınşehir Mahallesi'nde Ömer Fatih G.'ye ait evin mutfak kapısından giren kişi ya da kişiler 2 bin 500 TL değerinde altın çaldı. Yolçatı köyünde ise Mehmet Emin E.'ye ait evin açık bırakılan yatak odası penceresinden içeri giren hırsız 700 TL para aldı.

Konak Mahallesi'nde Geksel Ç.'ye ait eve havalandırma penceresinden girilmek suretiyle yaklaşık 5 bin TL değerinde altın takı, bilezik ve kolye çalındı. Yine Beşevler Mahallesi'nde Eser T. ile Erdal Y.'nin evlerinden 7 adet bilezik ile 1 adet beşi bir adada altın ve bir miktar para alındı.

Osmangazi ilçesinde ise Akpınar Mahallesi'nde Mehmet F'nin açık bıraktığı mutfak giriş kapısından giren hırsızlar bin 300 lira para aldı. Ahmetpaşa Mahallesi'nde Kenan A.'nın açık bırakılan balkon kapısından girilerek 380 lira çalındı.

Yıldırım ilçesi Esenevler Mahalesi'nde Ayten D.'ye ait evin balkon kapısından giren kişi yada kişiler, altın seti ve 700 TL para çaldı. Umurbey Mahallesi'nde Salih Söylemez'in evinden yüklü miktarda ziynet eşyası ile 350 lira para alındı.

Bursa'nın Mustafakemalpaşa, Gemlik, Orhangazi, Yenişehir, Kestel, İnegöl gibi ilçelerinde de benzer şekilde hırsızlıklar meydana geldiği öğrenildi.

Haber Arama Sonuçları

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber