Türkiye yatırımlarını artıracak, istasyon sayısını 500'e çıkaracak

Akaryakıt dağıtım sektörünün önde gelen aktörlerinden Total, Türkiye yatırımlarını artırmayı, istasyon sayısını 2018'de 500'e çıkarmayı hedefliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 18:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şirket, bu sene de satışlarını yüzde 50 artırmayı öngörüyor.

Total, Türkiye'de yeni kimliği ile müşterilerine hitap ediyor. Böylece görünümünü daha modern kılmayı temel alıyor. Ayrıca enerji tasarrufuna imkân veren ürünler kullanmayı hedefliyor. Bu minvalde Kartal'da Total Grubu İkmal ve Pazarlama Bölümü Afrika ve Ortadoğu Başkanı Momar Nguer'in katılımı ile Yakacık Petrol hizmete sunuldu.

Momar Nguer, ?İstasyon ağında piyasa payı elde etmek, şu an 4 bin 400 olan istasyon sayımızı 2017'de yaklaşık 5 bine kadar arttırmayı hedeflediğimiz Afrika ve Ortadoğu'da ağımızı büyütecek en önemli kilometre taşıdır. Görsel kimliğimizi daha iyi bir hale getirmek burada önemlidir. 2017'ye kadar istasyonlarımızın büyük bölümünü yenilemeyi hedefliyoruz.? dedi. Nguer, ?Bugün Türkiye gibi son 20 senede durmaksızın ilerleme kaydettiğimiz, dağıtım ve satış faaliyetlerimizde görülen ilerlemeyi koruma gayreti içinde olduğumuz bir ülkede yaptığımız açılış, bu yenilenme enerjimizi yansıtır niteliktedir.? ifadelerini kullandı.

Total Oil Türkiye sadece yepyeni bir döneme girmiyor, aynı zamanda istasyon sayısını 430'dan 2018'de 500'e çıkarmayı amaçlıyor. Buna uygun olarak satış oranını 2011'e oranla yüzde 50 arttırmayı planlıyor. Total Oil Türkiye Genel Müdürü Antoine Tournand, ?İstasyon ağımızın bu denli iyi bir biçimde çalışmasına imkân veren DODO1 bayi ağımızla güç birliğimiz devam edecek. Çünkü müşterilerimizi daha iyi anlama konusunda çok ileri yetileri olan iş ortaklarımızla uzun vadeli bağlarımızın değerini biliyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber