Hırsızlık zanlısı kadın serbest

Antalya'nın Alanya ilçesindeki bir marketten biberon ve makyaj malzemesi çalan 23 yaşındaki genç kadın, market yetkililerinin şikayetçi olmaması nedeniyle serbest bırakıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Temmuz 2012 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Hacet Mahallesi'nde bulunan bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 23 yaşındaki P.Ö., 3 aylık erkek bebeğiyle girdiği marketten, biberon ve makyaj malzemeleri çaldı. Kasadaki görevlinin şüphelenmesi üzerine P.Ö. durduruldu ve markete polis çağırıldı. Asayiş Büro Amirliği'nde görevli bir kadın polis tarafından üst araması yapılan P.Ö'nün bebeğine sardığı kundak içerisinde bir adet biberon ve çok sayıda makyaj malzemesi ele geçirildi.

Genç kadının kimlik bilgileri alındığı sırada ise minik bebekle market çalışanları ilgilendi. P.Ö'nün kendisini gözaltına alan polislere "Ben çalmadan duramıyorum, üzgünüm" dediği öğrenildi. Gözaltına alınmasının ardından Alanya Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilen kadın ve bebeği, savcılığa sevk edildi. İfadelerinin alınmasının ardından iş yeri sahibinin de şikayetçi olmaması üzerine genç kadın serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber