Atakum sahilinde sel temizliği başladı

Samsun Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, son günlerdeki yağmurların neden olduğu selle sahile kadar inen çeşitli atıkları temizliyor. Selin ardından Atakum sahilleri çalı, çırpı, ağaç kökleri, çakıl, pet ve cam şişeler, plastik poşetler gibi atık maddelerle dolmuştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 11:31, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Atakum Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Atay Uludağ 19 kilometrelik bir sahil şeridini üç vardiya halinde çalışan ekipler sayesinde temiz tutmaya çalıştıklarını belirtti. Uludağ, ?Modern ekipmanlarla çalışan ekiplerimiz, sahilimizi temiz tutmak için ellerinden gelen bütün gayreti gösteriyorlar. İlçemizin vitrini olan sahilimizi, buraya ziyarete gelen misafirlerimize hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Ancak herkes bilmelidir ki, özellikle hafta sonları Samsun nüfusunun yüzde 60'ını burada ağırlıyoruz. Buna çevre il ve ilçelerden gelenler de dahil edilirse yoğunluğumuz anlaşılabilir. O nedenle halkımızdan bize yardımcı olmalarını, çöplerini yürüyüş yolu ve kumsal boyunca koyduğumuz çöp ve atık sepetlerine atarak duyarlılıklarını göstermelerini rica ediyoruz.? dedi.

Sahilin temiz tutulması konusunda çok hassas olduklarını, gerekirse cezai işleme dahi başvurulacağını da ifade eden Uludağ, ?Sahil herkesin ortak kullanım alanıdır. Biz temizlemek için büyük çaba sarf ederken, buna herkesin en azından kendi kullandığı alanı kirletmeyerek destek vermesi gerekir. Çevresini kirletenleri uyaralım, gerekirse zabıta müdürlüğümüze şikayette bulunun. Haklarında, Kabahatlar Kanunu çerçevesinde gerekli cezai işlem yapılır.? uyarısında bulundu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber