Babası tarafından komaya sokulan Edanur bebeğe devlet sahip çıktı

Giresun'da babası tarafından dövülen ve hayati tehlikesi bulunduğu için getirildiği Samsun Medicana Hastanesi'nde tedavisi tamamlanan minik Edanur devlete teslim edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 15:38, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Giresun'da mart ayında babasının şiddetine maruz kalarak koma halinde hastaneye ulaştırılan Edanur bebek darptan sonra İstanbul'da bir, Samsun'da 4 olmak üzere toplam 5 ameliyat geçirdi. Edanur bebeğin kendilerine getirildiğinde yaşayacağına ihtimal vermediklerini belirten Medicana Samsun Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Ferhat Günaydın, "Mart ayında babası tarafından şiddete uğrayarak hastanemize kabul edilen Edanur bebek bir dizi ameliyat ve tedaviden sonra belli bir noktaya getirildi. Bundan 3 hafta önce Marmara çocuk beyin cerrahisine sevki yapıldı. Tedavisi tamamlanan bebek sosyal hizmetler 112 ambulansı ile doktorlar denetiminde hastanemize getirildi. Mucize eseri bebeğin bünyesi yapılan tüm tedavilere olumlu cevap verdi. Tedavisi tamamlanan Edanur'u mahkeme kararıyla devlete teslim etmemiz gerekiyor." dedi.

Edanur bebeğin yapılan operasyonlar sonucu iyi durumda olduğunu belirten ve kapıya kadar uğurlayan Günaydın, bebeğin sağlığının aralıklarla takip edilmesi gerektiğini ifade etti. Gerekli işlemleri yapılan Edanur bebek daha sonra sosyal hizmetler görevlileri tarafından teslim alınarak Süleyman Yançatoral Çocuk Yuvası'na götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber