SBS'de Otlukbeli ve Anafen'den başarı

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin katıldığı Seviye Belirleme Sınavı (SBS)'nda Erzincan'da dereceye giren ilk 10 içerisindeki 7 öğrenci Otlukbeli İlköğretim Okulu ve Anafen Dershanesi öğrencilerinden oluştu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 16:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu ve Anafen Dershanesi öğrencileri Rana Betül Akkaya birinci, Emincan Yılmaz ise üçüncü oldu.

Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Demir, ?Özel Otlukbeli İlköğretim Okulu öğrencilerimiz ilk 10'da 7 öğrenci çıkararak büyük bir başarıya imza atmışlardır. Erzincan genelinde önemli başarı elde edilmiştir. Okul öğrencilerimizin Erzincan genelinde kitlesel alanda da büyük bir başarıya imza atmıştır. 490 puan üzeri 7 öğrenci, 470 puan üzeri 21 öğrenci ve 450 puan üzeri 33 öğrenci puan almıştır. Bu başarıda emeğin geçen gerek öğretmenler, gerek öğrenciler ve gerekse velilere teşekkür ediyorum.? açıklamasında bulundu.

Anafen Dershanesi Müdürü Mustafa Suşehirli, dershanelerinin bireysel başarısını kitlesel anlamda da devam ettirdiğini, SBS sonuçlarına göre dershanenin Erzincan'da birinci çıkararak önemli bir başarıya imza attığını ifade etti.

İlköğretim 8. sınıf öğrencilerinin tercihleri, 1 -8 Ağustos tarihleri arasında okul müdürlükleri tarafından alınacak. Yerleştirme işlemleri için öğrenciler en fazla 10 okul tercihi yapabilecek. Yerleştirme sonuçları 24 Ağustos'ta http://www.meb.gov.tr ve http://oges.meb.gov.tr adreslerinde ilan edilecek. Öğrenciler TC kimlik numarası ve okul numarasıyla sonuç bilgilerini sorgulayabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber