Sanko Makina forklift kullanıcılarını Güney Kore'ye götürdü

Doosan iş makinalarının Türkiye mümessili Sanko Makina, bir grup forklift kullanıcısını, Doosan firmasının konuğu olarak Güney Kore'ye götürdü.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 16:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güney Kore'ye giden heyette, Sanko Makina Genel Müdürü Orhan Aydoğan ve Forklift Satış Direktörü Faruk Köse'nin de aralarında olduğu Sanko Makina forklift satış ekibinin yanı sıra, Türkiye'nin her bölgesinden Doosan forklift kullanıcısı olan Sanko Makina özel müşterileri yer aldı. Güney Kore Incheon'da bulunan Doosan forklift fabrikası ve yedek parça deposunu ziyaret eden heyet, başkent Seul'deki tarihi ve kültürel yapıların yanı sıra Kuzey Kore ve Güney Kore'yi birbirinden ayıran DMZ bölgesini de gezdi.

Başkent Seul'deki Korean House'da Kore mutfağını da tanıma fırsatı bulan ziyaretçiler, Kore'ye özgü folklorik bir sahne gösterisine de katılarak, Kore kültürünü yakından inceledi. Sanko Makina ve Türkiye'nin tüm bölgelerinden gelen Doosan Forklift müşterilerden oluşan 21 kişilik heyetin, özellikle Savaş Müzesi'ndeki Kore Şehitleri anıtı ziyareti, gezinin en anlamlı bölümümü oluşturdu.

Şehitler anıtına çelenk bırakan ziyaretçiler, Savaş Müzesi içindeki bölümleri de gezerek, Kore Savaşı hakkında ayrıntılı bilgi edinme fırsatı buldular. Seul'de alışveriş merkezlerinde ve pazarlarda alışveriş de yapan ziyaretçiler, 10 saatlik yolculuğun ardından Türkiye'ye döndü. Bu arada, Sanko Makina forklift ve iş makinası grubundaki özel müşterilerin, önümüzdeki aylarda da Güney Kore ziyaretlerinin devam edeceği bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber