SYDV için kömür ihalesi yapıldı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, kaymakamlık binası toplantı salonunda, yardıma muhtaç ailelere kömür dağıtımı ile ilgili ihale gerçekleştirildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Temmuz 2012 17:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Önceki yıllarda olduğu gibi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığı ile yapılan kömür yardımı ihalesine Beycik İnşaat, Ekor Ltd.Şti., Akman Lojistik ve Latifoğlu Ltd.Şti. olmak üzere 4 firma katıldı.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, yardıma muhtaç ailelerin kış ayları gelmeden bu önemli yükünü hafifletmek için çalışmaları titizlikle yürüttüklerini söyledi. Çay, ?SYDV aracılığı ile vatandaşlarımıza kömür dağıtımı yapılacak. Kömürün ilçemize gelene kadar olan nakliye sorumluluğu kömür işletmelerine ait. Buradan vatandaşlara dağıtımı ile ilgili olan kısmı nedeni ile burada toplanmış bulunuyoruz. Şartnamede yazdığı gibi ev teslim olacaktır.? dedi.

Ereğli'ye ulaşan kömürün boşaltımından vatandaşın kapısına ulaşmasına kadar sorumluluğun ihaleyi alan firmaya ait olduğunu belirten Çay, ?Mesela bir köye gittiniz, ?vatandaş gelsin meydandan alsın' düşüncesini unutun. ?Yol dar, araba çıkmıyor' gibi durumları kesinlikle kabul etmiyoruz. Şartname gayet açık. Yapılacak ihalenin ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum.? şeklinde konuştu.

Basına açık yapılan toplantıya bazı il genel meclis üyeleri ile ihaleye girecek firmalar katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber