Keçiören'de turnuvanın galibi Fen İşleri oldu

Ankara Keçiören Belediyesi Birimler Arası Futbol Turnuvası'nın galibi Fen İşleri Müdürlüğü oldu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 11:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Keçiören Belediyesi tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvası'nın üçüncüsü yapıldı. Centilmenlik içerisinde geçen turnuvada takımlar kıyasıya mücadele verdi. Farklı birimlerde görev yapan belediye çalışanlarının birbirleriyle kaynaşmalarını amaçlayan turnuvada 4 grupta toplam 16 takım yer aldı. Turnuvada final karşılaşmaları Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Keçiören Belediyesi Gıda Tüketim Şirketi ve Fen İşleri Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü arasında oynandı.

Turnuvanın sonunda gülen takım Fen İşleri Müdürlüğü oldu. İkinci, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü olurken üçüncü, Keçiören Belediyesi Gıda Tüketim Şirketi oldu. İlk üç sırayı elde eden takımlara kupa ve madalyaları Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak tarafından verildi. Başkan Ak, turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen başkan yardımcısı ve birim müdürlerine de plaket verdi. Turnuva sonrası Keçiören Belediye Meclis Üyeleri ile birim müdürlerinden oluşan takımlar arasında dostluk maçı yapıldı.

Keçiören Belediyesi'nin bütün çalışanları ile bir aile olduğunu belirten Başkan Ak, turnuvanın amacının sadece spor olmadığını, aynı zamanda birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını da pekiştirdiğini söyledi. Turnuvanın iş verimliliğini de artırdığını vurgulayan Başkan Ak, ?Keçiören Belediyesi olarak her yıl düzenlediğimiz futbol turnuvasıyla personelimizin birbirleriyle daha da kaynaşmasını sağlıyoruz. Bu turnuvada centilmence mücadele eden arkadaşlarımızın birbirlerine olan saygı ve sevgileri daha da pekişecektir. Türkiye'nin en büyük ilçesi olan Keçiören'de vatandaşlarımıza hizmet vermek bizler için bir gururdur." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber