Trenin ezdiği anne, son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

Kadıköy'de çocuğu ile trene binerken vagon ile peron arasına düşüp hayatını kaybeden Ebru Gültekin Ilıcalı, Galip Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ilıcalı'nın ailesi ihmal olduğu gerekçesiyle yetkililere tepki gösterdi.

Ebru Gültekin Ilıcalı, Erenköy Tren İstasyonu'nda trene binerken vagon ile peron arasına düşüp hayatını kaybetmişti. Ilıcalı'nın cenaze namazı bugün, öğle namazını müteakip Erenköy Galip Paşa Camii'nde kılındı. Cenaze namazının genç kadın Küçükyalı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Gözyaşları içinde kalan Ebru Gültekin Ilıcalı'nın eşi Akın Ilıcalı, durumu ihmal olarak değerlendirdi. Akın Ilıcalı, ?Çocuklu anneler, çocuğunun peşini bırakamayan anneler bunu yaşacak mı? Avukatlarla görüşüyoruz. Bunun cezasız kalmamasını sağlayacağız.? dedi.

?Böyle bir olay en geri kalmış bir ülkede bile yaşanmaz? diyen Akın Ilıcalı, sözlerini şöyle sürdürdü: ?Güvendiğimiz kurumların içinin ne kadar boş olduğunu görüyoruz. Bir sürü eksiklikten bahsediliyor. Tren vagonları ile istasyon arasındaki açıklıktan, sinyalizasyon sisteminin yetersiz olduğundan bahsediliyor. Bizi bu trenlerle taşıyan insanların vicdanı, izanı olması lazım.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber