Biirbiriyle tartışan çift ölümden döndü

Adana'da tartıştığı eşine sinirlenerek kanala atlayan kadını ve onu kurtarmak için suya atlayan kocasını, boğulmaktan çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2012 22:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Kıyı Boyu'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Muhlise S. (31) ile eşi Ferhat S. (32), aralarındaki sorunları halletmek için motosikletle kanalın kenarına geldi. Çift, burada konuşurken tekrar kavga etmeye başladı. Bunun üzerine sinirlenen Muhlise S., kanala atladı. Boğulma tehlikesi geçiren eşinin arkasından kanala atlayan Ferhat S. de akıntıya kapıldı. Çiftin yardım çığlıkları üzerine, arkadaşları ile birlikte sohbet eden Kazım Güney (23) ve Ümit Kılıç (24), kanala atlayarak akıntıya kapılan çifti sudan çıkarttı. Burada çifte suni teneffüs yapan vatandaşlar, durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye gelen 112 Acil Servis ekipleri, olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından Muhlise S.'yi Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne, Ferhat S.'yi ise Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Çiftin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Çifti arkadaşı ile birlikte kanaldan çıkartan Güney, kanalın kenarında dururken, bir bayan ve bir erkeğin yardım çığlıklarını duyduklarını belirterek, ?Arkadaşımla beraber kanala atladık. Kanaldan ilk olarak bayanı, daha sonra ise erkeği çıkarttık. Durumları bildiğim kadarıyla iyi. Bilinçleri açık görünüyordu. Biz elimizden geleni yaptık? dedi.

Kılıç ise, ?Ben işten çıktım, eve geçiyordum. Arkadaşlara selam vermek için kanalın kenarında indim. Bu arada 'imdat' diye çığlıklar duyduk. Kanala baktığımızda 2 kişi batıp çıkıyordu. Arkadaşıma 'birini sen kurtar, birini ben kurtarım' dedim. Atladık, çifti kanaldan çıkarttık. İlk suni teneffüsü biz yaptık. Daha sonra ambulansı çağırdık? diye konuştu.

Çiftin birbiriyle kavga ettiğini kaydeden Kılıç, şunları söyledi:

?Erkek olan arkadaş zaten alkollüydü. Eşini tehdit etmiş, tartışmışlar. Zaten kanalda kocası 'ilk onu kurtarın, beni bırakın' falan diyordu. Kadın 'intihar edeceğim' diye atladı. Atlayınca 'imdat' diye bağırmaya başladı. Hiç anlamadım.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber