Yaz Kur-an Kursu öğrencilerine dondurma ikramı

Erzincan Gönüllü Gençliği tarafından Yaz Kur-an Kurslarına giden öğrencilere 3 bin dondurma dağıtıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 12:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Arslanlı mahallesi Mehmet Türker camii Kur-an Kursunda düzenlenen programla Erzincan Gönüllü Gençliği adına Faruk Kocatürk tarafından 3 bin adet dondurma Kur-an Kursuna gelen öğrencilere dağıtıldı.

Arslanlı mahallesi Mehmet Türker Camii Kur-an Kursunda düzenlenen programa AK Parti Erzincan Milletvekili Sebahattin Karalelle, Belediye Başkan Yardımcısı Seyfullah Kaban, İl Müftüsü Burhan İşliyen, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Başsoy ve davetliler katıldı.

Kur-an'ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını yapan İl Müftüsü Burhan İşliyen, Kur-an Kurslarına ilginin her geçen sene arttığını söyleyerek, "Bu sene camii ve Kur-an Kurslarımızın açılış sloganı 'Camiler Çiçek Açacak'tı. Sadece camiler değil camilerimizin bahçeleri de çiçek açtı. Çocuklarımız camilere Kur-an'ı Kerimi öğrenmek üzere bununla birlikte camii adabını Müslüman'da bulunması gereken ahlakı güzellikleri öğrenmek üzere geliyor. Bu sene geçen yıllardan farklı olarak yaş sınırının kaldırılması dolayısıyla yoğun bir talep var. Bunun her geçen gün arttığını da görüyoruz. Diyanet İşleri Başkanlığımızın, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yapmış olduğu protokol çerçevesinde isteyen çocuklarımız yüzme, badminton, hentbol, voleybol gibi sportif etkinliklere de katılıyorlar. Hem öğreniyorlar hemde eğleniyorlar. Bu imkanları sağlayan büyüklerimize çocuklarımız adına teşekkür ediyorum." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yaz Kur-an Kursuna gelen öğrencilere davetliler tarafından dondurma dağıtıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber