Ramazan'da nostaljik etkinlikler yapılacak

Malatya Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde çeşitli mahallelerde müzik dinletisi, tiyatro ve sinema gösterimleri düzenleyecek, izleyicilere gazoz ile ay çekirdeği ikram edilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 12:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Malatya Belediyesi'nden yapılan açıklamada, şehrin çeşitli mahallelerinde 'Mahalle Şenlikleri' düzenleneceği ve vatandaşlara şenlikler kapsamında müzik dinletisi, tiyatro ve sinema gösterimleri sunulacağı belirtildi. Malatya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2012 yaz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek şenliklerde, gösterimler sırasında Esenlik A.Ş tarafından seyircilere sade gazoz ve ay çekirdeği ikram edileceği ifade edilen açıklamada, "Yazlık sinema havasında gerçekleştirilecek etkinliklerle vatandaşlara nostalji yaşatılmış olacak. İlk etapta 6 mahallede gerçekleştirilmesi planlanan etkinliklerin, Ramazan ayından sonra diğer mahallelerde de düzenlenmesi hedefleniyor." denildi.

Malatya Belediyesi tarafından ilde değişik mahallelerde 'Mahalle Şenlikleri' düzenleniyor. Şenlikler kapsamında müzik dinletisi, tiyatro ve sinema gösterimleri gerçekleştirilecek ve seyircilere gazoz ısmarlanarak nostalji yaşatılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber