Göçük altından yaralı olarak kurtarılan işçi, hayatını kaybetti

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde dün gece meydana gelen Savana Madencilik'teki göçükten ağır yaralı olarak çıkarılan ve Ömer Kılıçer (29) bu sabah saatlerinde Sorgun Devlet Hastanesi Yoğun Bakım ünitesinde hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 18:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hastaneye kaldırılan beş yaralıdan biri ve en ağırı olan Ömer Çeliker'e doktorlar tüm tıbbi müdahaleyi yaptıklarını fakat hastanın hastaneye geldiğinde bilincinin kapalı olduğunu söyledi. Hastane Başhekimi Şevket Bağcı basına yaptığı açıklamada, hastanın ilk kendilerine ulaştığında hiçbir refleksi, yaşam belirtisi olmadığını ve buna rağmen hastanedeki tüm konunun uzmanı hekim arkadaşlarının üzerlerine düşen tüm görevlerini yerine getirdiklerini söyledi. Başhekim Bağcı açıklamasına şöyle devam etti: "Dün gece 22,45 sıralarında Savana Madencilikte göçük olduğu ve yaralıların hastaneye sevk edildiği bildirildi. Hemen hastane olarak ilgili uzman doktor arkadaşlarımızı bilgilendirerek gerekli tedbirlerimizi aldık. Saat 23,00 civarında beş yaralı hastanemize intikal ettirildi. Gelen yaralılardan Ömer Kılıçer (29) ve Aydın Aydoğdu (25) ağır yaralı olarak hastanemize getirildiler. Özellikle Ömer Kılıçer'in durumu çok ağırdı. Hastalarımızın tomografisi çekilerek gerekli müdahaleler yapıldı. Aydın Aydoğdu'ya buradaki müdahalesi yapıldıktan sonra Kayseri Erciyes Üniversitesi Hastanesi ?ne sevk edildi. Diğer yaralılar Ömer Yiğit (33), Yalçın Cura (26) ve Saffettin Barış'ın (46) genel durumları iyi." dedi.

Öte Yandan vefat eden Ömer Kılıçer'in ailesi ve birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarından alınan bilgilere göre evli ve bir çocuk babası olduğu, maden ocağına 4-5 ay önce başladığı ve asgari ücretle çalıştığı öğrenildi. Ömer Kılıçer'in cenazesi ikindi namazından sonra kılınacak olan cenaze namazının ardından Sorgun Mezarlığı'na defnedilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber