TÜMBİAD: Yatırımcıları bezdiren bürokrasi gitti

Bürokratlarının kurduğu Tüm Bürokrat ve İşadamları Derneği (TÜMBİAD)'ın başkan yardımcısı Kenan Açıkgöz, ?Yapılan reformların ardından, yatırımcıları bezdiren bürokrasi gitti, yatırımcı çeken bürokrasi geldi.? dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Temmuz 2012 18:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Derneklerinin faaliyetleri ile ilgili bir açıklama yapan Kenan Acıkök, yıllardır sanat, siyaset ve bürokrasi camiasından birçok kimseye aynı hizmeti vererek kemikleşmiş olan tecrübelerini, yurt içi ve yurt dışı bağlantılarını, ülke ekonomisi için katma değere dönüştürmek için yola çıktıklarını söyledi. Acıkök, ?TÜMBİAD olarak daha geçen hafta Türk Cumhuriyetlerinden bir işadamına, Türkiye'den 50 milyon dolarlık makine alımı için destek olduk. Ülkemizdeki kaliteyi anlattık. Onlar da gelip gördükten sonra ülkemize şimdilik 50 milyon dolarlık döviz bırakıp gittiler. Memnun oldukları için de devamının geleceğini söylediler.? diye konuştu.

Özellikle sağlık turizminin önemine dikkat çeken Acıkök, ?Canını teslim eden, her şeyini teslim eder. Normal turistin 1 lira harcadığı yerden sağlık turisti 10-15 lira harcıyor. Bu yüzden sağlık için gelen yabancıya gereken önem verilmeli ve bürokrasiyi iyice azaltmalıyız.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber